fredag 26 november 2010

älska djur!


kollade precis på dr phil (jaja jag kollar på det, vad e problemet?) och de snackade om djurplågeri, speciellt för hundar. En snubbe som var där brukade få sin hund att slåss och döda andra hundar - som ett jävla spel! de har en boxningsbana, typ, och där släpper de in två hundar som ska tävla... han hade haft flera hundar som hade dött av det. Vissa hade fått skador av spelet, så han dödade dem. äckel, säger jag bara.
de visade ett klipp på en man som var så arg för att han hade förlorat sitt jobb, så han skulle ut med hunden och ner för hissen så sparkade han på hunden (en liten oskyldig rackare). Han sparkade upp den i väggen. Jag klarade inte av att se det. Höll för ögonen. Han suger fett den jävla... AAAARGH!!! Blir så sjukt förbannad, älskar ju djur!

På bilden kan ni se ett gäng räddare som heter "rescue ink" (finns som tv-program) som räddar hundar som bor dåligt, blir slagna elr ngt annat. SKITBRA!!!
Tänk mer på djuren. Skänk en slant till någon räddningsorganisation. Om du ska skaffa hund en dag så kan du ju kanske adoptera? Jag känner en som adopterade en hund och den hunden är väldigt snäll och go.
LOVE DOGS <3



Fredag! Chillar med ostbågar och annat gott :P ha en go kväll ;)