torsdag 18 juli 2013

Idag fyllde pappa år. Grattis, pappsen! Vi firade detta med fika på gården och middag ute. Hann även ta en långpromenad på klipporna med Sosso och vovvarna mellan detta. 

Halva sommarlovet typ har gått nu. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men ångest inför skolan kan man ju lugnt säga att jag har... Det jag verkligen inte pallar är stressen som man kommer att få uppleva igen. Suck...

Kom precis hem från Sosso. Vi tittade på Titanic 2. Man visste inte riktigt om man skulle skratta eller gråta. Den var fruktansvärt dåligt gjord och man har verkligen försökt härma mycket från ettan. Dock har man ju misslyckats och filmen är bara konstig. Man får inte lära känna rollerna ordentligt och filmen väcker liksom inga känslor. Det känns som att man tittar på en parodi som en 15-åring har gjort som filmprojekt i skolan. Men det var sjukt kul att se en wannabe och vi skrattade mycket. Se den! 

Är en fluga i rummet som verkar ha i uppdrag att vilja flyga in i mitt öra. Önskar att min gammelmormor var här så att hon kunde fånga den snabbt i handen och släppa ut den genom fönstret... 

Nej, ska läsa lite och sedan sova! Gonatt! (Haha, älskar bilden på Sosso. Vi vet verkligen hur man ler framför kameran, alltså...)