onsdag 19 december 2012

Pååå riktigt... Vad är detta? Ta bort det där klippet från tomteverkstaden, sluta äta pepparkakor...?! Vilka idéer vissa har fått. Varför kan man inte äta pepparkakor? Vill ni så kan man ju ha vit karamellfärg i, så att det blir ljusa pepparkakor. Men då blir det ju "rasistiskt" mot de vita istället. Eller va? Ska vi sluta äta brun mat? Då måste vi sluta äta vit, gul och röd mat också. Annars går det inte.

Jag är verkligen ingen rasist. Alla är människor och består av samma kött och material, vare sig man är tjej eller kille. Gillar tjejer eller killar. Är ljus eller mörk. Så därför blir jag snarare irriterad när alla gör en sådan här stor grej av tex pepparkakor. DET är ju lite rasistiskt i sig, att ens tänka den tanken när man ska äta en pepparkaka. "Detta är en brun människa... Vad rasistiskt av mig och resten av landet att äta det... De mörkhyade måste verkligen ta åt sig..." Asså tjena, jag tror inte dom tog åt sig innan du kom och började gnälla om saken. Orkar inte med människor som gör en grej åttio gånger större än vad det egentligen är. Har man inget bättre att lägga ned krut på? Skicka en slant till Unicef eller något, kanske? Då gör du mer för världen, än att sabba vanliga traditioner som inte ens är rasistiska.
Känner lite samma sak angående tomteverkstaden. Bort med tomten också, han får vita att framstå som tjocka människor som går runt och skrattar helt idiotiskt hela tiden.