onsdag 22 september 2010

Just get back up


(Udda bild, va? Grått hår, haha!)




Alla blir sårade ibland. Ibland av kompisar, fast än det inte alltid är meningen. Ibland kan man bli sårad bara genom en konstig kommentar på Facebook av någon konstig typ. Ibland räcker det med att känna sig bortglömd av någon/några.

Kompisar sårar ibland. Ibland med mening, tyvärr. Ibland utan mening. Det händer typ alla - alla blir sårade ibland och vissa sårar ibland, ibland som sagt utan att tänka på det. Har du sårat så är det bara att stå för det. Vissa gör verkligen inte det! Blir du sårad så är det bara att försöka gå vidare, eller kanske snacka med personen?
En kommentar på Facebook brukar inte betyda mycket. Ta bara bort idioter från vänlistan? Eller strunta i personen. Ta bort kommentaren och lev bara vidare. Kan personen inte kommentera öga mot öga med dig så brukar den skriftligt inte betyda så mycket, ärligt talat.
Att känna sig bortglömd händer tyvärr. I ena stunden kan man känna sig omringad av vänner, men i nästa stund så kan man känna sig ensam. Det kan vara bra att vara ärlig mot sina kompisar och säga som det är i sådana tillfällen.

Glöm inte bort livets hjul: Du snurrar runt och runt. När du är som högst upp så mår du som bäst, men det händer att du rullad ned. Men du rullar upp igen så småningom - om du försöker :)

Oh yeah visst e jag bra? Nä men jag tycker att man behöver muntra upp folket mer ist för att bara skriva om mig sj. Men egobild kmr me iaf!