lördag 25 januari 2014

Vet inte när jag skrev här senast så kan hända att jag råkar upprepa något... Aja!

Pizzakväll med Bella, Melina och Elin igår efter volontärarbetet. Hur mysigt som helst! 
Idag gick jag upp tidigt för att jobba igen - men hela dagen denna gång. Det var mycket slit, men oftast var det antingen intressant eller roligt. 

Open set fanns en känd regissör på plats. När jag och Lisa kollade upp hans namn på Google så dök hur mycket som helst upp. Denna mannen har alltså gjort bland annat Sherlock Holmes, Kalle och Chokladfabriken, Apornas Planet, med mera. Mycket har han gjort ihop med Tim Burton, bland annat Kalle och Chokladfabriken då. Så himla häftigt! Denna mannen heter Philippe Rousselot (se sista bilden) och jag och Lisa var tvungna att springa fram och be om lite bilder och lite prat. Himla kul, ändå! 

Har mest dekorerat idag inför efterfesten och liknande, mest slitjobb, men att vara brandvakt under filminspelningen i någon timme var inte helt fel. Det var så häftigt att få se hur allt gick till! 

Aja. Jag och Lisa var alldeles för trötta för att hjälpa till under efterfesten, så vi åkte hem till mig istället och halvsov i min säng, samtidigt som vi mumlade om allt möjligt med Nils på andra sidan skype. Nu är jag helt slut efter dagen, men är också glad! 

Imorgon är det plugg som gäller, men ska hinna äta middag ute med Elin och Melina också! 

Lite bilder från dagarna: